Hi Flexcollega!
Hi Flexcollega!
Wat fijn dat je ons komt versterken! Op deze pagina leggen we kort aan je uit hoe je in kunt loggen en hoe de belangrijkste zorgsystemen werken. Scroll naar beneden.
Bij Amstelring werken we vanuit de Amstelring Google omgeving; alle systemen waarmee jij gaat werken, kun je alleen bereiken vanuit je Amstelring Google account.
Inloggegevens
De inloggegevens voor je Amstelring Google-account ontvang je in twee afzonderlijke e-mails: één e-mail met je inlognaam en een tweede e-mail met je wachtwoord. Hiermee kun je inloggen op de computer van de afdeling waar jij gaat werken.
Let op: Het is belangrijk om bij de eerste keer inloggen direct de tweestapsverificatie te activeren (zie onder), anders kan je niet werken in de Amstelring apps!
Tweestapsverificatie instellen
Als je voor de eerste keer inlogt op je Amstelring Google account, is het belangrijk om meteen de tweestapsverificatie in te stellen. Dit is een extra beveiliging van jouw account en zorgt ervoor dat je via een SMS-code op je telefoon kunt aangeven dat jij degene bent die probeert in te loggen. Als je dit niet hebt ingesteld, kan je niet verder werken en krijg je geen toegang tot de apps zoals het ECD (Ons). Lees hier hoe je dit kunt instellen of bekijk het filmpje.
In plaats van te wachten op sms-berichten die soms niet of later binnenkomen, kan je verificatiecodes daarnaast ook krijgen via een authenticator-app. Dit werkt zelfs als je telefoon offline is! Lees hier hoe je dit kunt instellen.
Wijzig je wachtwoord
Zodra je voor de eerste keer hebt ingelogd, moet je je wachtwoord wijzigen via deze link. Het oude wachtwoord is het wachtwoord dat je per mail hebt ontvangen, het nieuwe wachtwoord moet je twee keer intypen. Let op: het wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn. Gebruik in je wachtwoord in elk geval een hoofdletter, een cijfer en een leesteken. Bovendien mag het wachtwoord niet je eigen naam bevatten.
Amstelring mapje
Als je op de computer van de afdeling ingelogd bent op je Google account, vind je linksboven in de hoek een klein mapje met 'Amstelring'. Als je daarop klikt vind je de belangrijkste systemen waar je mee zult werken. Let op: Houd er rekening mee dat je geen persoonlijke Amstelring mailbox hebt.
Heb je geen inloggegevens of problemen met inloggen?
Geen inloggegevens? In je mail gezocht op account@login.amstelring.nl? Spam gecheckt?
Niet gevonden? Werk je voor Zorgwerk, dan kan het zijn dat je nog niet bent ingevoerd in het Amstelring systeem voor het aanmaken van een account. Neem dan contact met hen op via: servicedesk@zorgwerk.nl of bel naar 010-2409956.
Als je problemen ondervindt bij het inloggen, dan kun je contact opnemen met ISA via: isa@amstelring.nl of bel naar 020-3335000, maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 7.30 en 16.30 uur.
Binnen Amstelring maken de zorgmedewerkers (op enkele afdelingen na) gebruik van ONS Dossier. Hier vind je bijvoorbeeld informatie over de cliënten, de rapportages en het ondersteuningsplan. Kom via deze pagina meer te weten over de wijze waarop dit systeem werkt en hoe je bijvoorbeeld kunt rapporteren.
Let op: hoewel zorgmedewerkers op revalidatie afdelingen in een ander systeem (YSIS) werken, geldt voor flexmedewerkers dat zij ook op die afdelingen in ONS Dossier inloggen. De 2 systemen zijn met elkaar gekoppeld waardoor je de dossiers van deze cliënten ook in ONS kunt benaderen.
Inloggen in ONS
Voordat je kunt inloggen in ONS, moet je eerst ingelogd zijn op je Amstelring Google Account (zie hierboven). Vervolgens kun je als volgt inloggen in ONS:
Klik op het Amstelring mapje en dan op ONS Dossier.
Het scherm zoals in het voorbeeld hiernaast verschijnt. Klik op Aanmelden met Google. Je komt dan direct in ONS!
Geen cliënten zichtbaar
Heb je geen toegang tot de cliënten van het team waar je moet werken? Dan kan je Jezelf autoriseren gebruiken. Bekijk het filmpje hiernaast.
Voor wat betreft het toedienen en aftekenen van medicatie maken we gebruik van Medimo. Dit systeem is gekoppeld met het cliëntendossier ONS, waardoor je eenvoudig vanuit ONS naar Medimo kunt gaan. Op deze pagina vind je meer informatie over (het gebruik van) Medimo.
Ben je op zoek naar (verpleegtechnische) protocollen? Via deze link kom je in het Vilans portaal.
Op de HIP-pagina vind je informatie en protocollen over hygiëne en infectiepreventie. Daarnaast kun je via de grote zoekbalk op de startpagina van het intranet Zuster Isa naar protocollen en documenten van Amstelring zoeken.
Op deze pagina vind je informatie en contactgegevens van de achterwacht verpleegkundige, arts en locatiemanager voor situaties buiten kantoortijden.
Een medewerkers incidenten meldings (MIM-melding) is niet alleen bedoeld voor het melden van een gevaarlijke situatie zoals een ongeluk of bijna ongeluk. Een MIM-melding gebruik je ook het melden van ongewenst gedrag zoals (sexuele) intimidatie, pesten of discriminatie, ook dat noemen we een incident. Neem contact op met de kwaliteitsverpleegkundige of zorgcoördinator van de locatie om samen deze melding te maken.